7.3.2012

Oon pelannut Simsiä nyt tässä talven aikana kyllä, mutta Kleimanien perheellä en kuitenkaan. :( Suunnittelin jo yhtä toista tarinaa. Nyt kuitenkaan en vaan jaksa avata peliä ja keskittyä pelaamiseen. :(

Haluan kuitenkin vielä joskus, ehkä muutamien viikkojen tai kuukausienkin jälkeen, joko jatkaa tätä tarinaa tai tehdä uuden. Tykkään kuitenkin edelleen Sims-pelistä. (:

Isot kiitokset kaikille teille ihanille lukijoille, jotka olette käyneet täällä, vaikka osia ei ole tänne tullutkaan kuin viimeksi syksyllä! :)) Kiitos!!

2.1.2012

Hei, kaikki!

En ole tehnyt uutta osaa pitkään aikaan. En ole myöskään pelannut Sims 2 -peliä pitkään aikaan. Mutta nyt voisin taas alkaa pelaamaan. :) Katsotaan nyt, milloin saan uuden osan tehtyä. Ehkä menee vielä muutama viikko!

28.9.2011

Kiitos kaikille lukijoille, jotka kommentoitte tuohon uusimpaan osaan. :))

12.9.2011

Uusi osa !

10.9.2011

Nyt kaikki kuvat on otettu! Osa tulee kuitenkin ehkä vasta maanantaina. (:

6.9.2011

Olen nyt kuvannut seuraavaa osaa varten yli 70 kuvaa. Vielä pitäisi ottaa muutama kuva. :)

30.8.2011

Taloesittely on valmis! Lisään tällaiset extrat myös tuonne sivulaatikoihin, joten löydätte ne sitten myös sieltä.

29.8.2011

Siirsin tämän takaisin tänne vuodatukseen. Monien mielestä tää oli parempi, ja jotenkin itsekin pidin lopulta tästä enemmän. Siirsin kaikki osat, jotka kirjoitin bloggerissa tänne, ja ne löytyy tuolta sivulaatikoista! Täällä on myös paljon helpompi tehdä tämä etusivu, joten teen päivitykset tähän etusivulle. :)

Olen kuvannut ja sisustanut nyt vihdoin Bradin ja Laurenin asunnon. Olin kesällä sisustanut jo koko talon, mutta nyt tein muun muassa kaikki makuuhuoneet uudelleen, ja nyt olen tyytyväinen siihen taloon. :) Tällä viikolla tulee varmaankin vihdoin se taloesittely!